Nieuws

Uitvaartbeurs Zuidlaren

Return is zaterdag 26 november 2016 ook aanwezig met een stand op de uitvaartbeurs Zuidlaren Uitvaartbeurs “Blik op een persoonlijk afscheid” die georganiseerd word door Dick Koster.

Na de succesvolle uitvaartbeurs in de Winsinghhof in Roden in 2014, organiseren wij dit jaar een beurs in Zuidlaren. Ook op deze beurs zullen ruim 20 bedrijven zich weer presenteren met producten, welke gerelateerd zijn aan de uitvaart. Ook worden er op die dag een 2-tal lezingen gehouden, o.a. door een medewerker van de Natuurbegraafplaats 'Hillig Meer' in Eext. De beurs vind plaats op zaterdag 26 november van 11:00 uur - 16:00 uur in de Laarkerk, gelegen aan de Stationsweg 159 in Zuidlaren.

U wordt als beurs bezoeker ontvangen met live muziek door Joke Arends (zang en gitaar) en kunt op twee tijdstippen naar orgelspel luisteren. Wij nodigen u van harte uit om onze beurs 'Blik op een passend afscheid' te komen bezoeken.

Voor meer informatie kijk eens op: http://begrafenis-crematieverzorging.nl/nieuws/uitvaartbeurs-zuidlaren-26-november
Lees meer...

Deventer uitvaartbeurs

Zaterdag 16 april was Return met een stand aanwezig op de uitvaartbeurs in Deventer.

Op zaterdag 16 april 2016 vindt in de lebuinuskerk aan het grote kerkhof in Deventer (ov) van 11.00 t/m 17.00uur een beurs plaats. Hier kunt u zich volledig laten informeren over alles wat met “de dood” te maken heeft. Van urnen en sieraden tot doodskisten en grafstenen, het zijn beslist niet de standaard items die u te zien krijgt. U kijkt uw ogen uit wat er tegenwoordig beschikbaar is in de uitvaartwereld. Alle deelnemers die aanwezig zijn hebben zo hun eigen bijzondere dienst, passie, kwaliteit en persoonlijkheid. zij kunnen u alle benodigde informatie geven. Iedereen is welkom (kinderen ook!). De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op: http://uitvaartbeursdeventer.nl
Lees meer...

Uitvaart beurs Eefde

Return was zaterdag 29 oktober aanwezig met een stand op de "Beurs Rondom Uitvaart" te Eefde. Een geslaagde beurs met veel bezoekers.

Onderstaand een korte samenvatting van de beurs:

Op zaterdag 29 oktober 2016 organiseerde Bolina een uitvaartbeurs in de Ontmoetingskerk en het Hart in Eefde met als thema Rondom Uitvaart. Tijdens deze beurs kreeg de bezoeker een beeld van wat er te bieden is op het gebied van afscheid en verlies. Op deze manier kon men zich laten informeren en inspireren.

De uitvaartbranche verandert. Veel, bijna alles is tegenwoordig mogelijk. Heeft u al eens nagedacht over uw eigen uitvaart? Weten uw nabestaanden wat uw wensen zijn? Tijdens de beurs ‘Rondom uitvaart’ kon men zich op een laagdrempelige manier laten informeren en inspireren. Meer dan 20 deelnemende bedrijven aan de beurs lieten de bezoekers graag kennismaken met verschillende producten en diensten. Daarnaast werden er de volgende lezingen gegeven:

10.45 uur Opening door Bolina Aalderink

11.30 uur Notariskantoor Smook: Erfrecht

12.30 uur Janet Molewijk Praktijk voor Verlies- en Rouwbegeleiding: Rouwen, hoe doe je dat?

13.15 uur Buurtzorg: Buurtzorg bij u thuis en in het Buurtzorghuis

De beurs was gratis te bezoeken en voor iedereen toegankelijk.

http://www.bolinaaalderinkuitvaart.nl/beurs-rondom-uitvaart
Lees meer...
© Return | Ontwerp en realisatie: Hisslink